top of page

Szia, Nia vagyok, a te spontán és életvidám esküvői fotósod, aki pont annyira izgul az esküvőd miatt, mint Te magad!

Örökítsük meg együtt a fontos eseményeket és 
az őszinte pillanatokat is!

Amikor kamaszként egy egész nyarat végigdolgoztam azért, hogy megvehessek egy kompakt Canon fényképezőgépet, még nem gondoltam, hogy az esküvői fotózás lesz a hivatásom. Kezdetben csak hobbiból fotóztam a családomat, majd évekkel később a légtornász barátnőimet az edzéseken. Később azonban, amikor egyre több felkérés érkezett, az egyetemi tanulmányaimmal párhuzamosan elvégeztem az OKJ fotográfus képzést is. 2020-tól főállásban fotóztam rúdsportolókat és légtornászokat, majd egy évvel később már mennyasszonyokat és vőlegényeket is. Ma pedig szinte minden hétvégén esküvőn vagyok fotósként.

"Legszebb és legszerelmetesebb
képeinket köszönjük Neked!"

"Legszebb és legszerelmetesebb képeinket köszönjük Neked!

A fotózások minden percét szerettük és élveztük! Köszönjük a végtelen kedvességed, türelmed és segítséged, a sok nevetést vagy épp öröm könnyeket a Nagy napunkon. A fotóink mesebeliek lettek. Boldogsággal tölt el minket, hogy megismerhettünk!"

 

- Zsani és Robi

DSC08372.jpg

Úgy gondolom, hogy a legfontosabb az esküvő fotózásban, hogy meglegyen a pár és a fotós között az összhang. Nem csak szimpátia kell, hanem a bizonyos "vibe", amitől az összes fotó fesztelenné és természetessé válik.
A képeim egy történetet mesélnek el, a Ti történeteteket, amihez elengedhetetlen a 100%-os jelenlétem. Nem csak egy szolgáltató szeretnék lenni, akit kipipálsz a teendők listájáról, hanem az a személy, akinek erre a kis időre betekintést nyújtotok a kapcsolatotokba, és megmutatjátok milyen is a Ti szerelmetek. Nem az a láthatatlan fotós vagyok, aki csak néma tanúja az esküvői történéseknek a háttérben. Épp ellenkezőleg, aktív résztvevőként a Nagy Napotok részévé válok, és mindig ott vagyok, ahol szükség van rám.

Rózsaszín-lelkű lány vagyok, aki imádja az esküvőket, a romantikus pillanatokat, és a színeket, amelyek segítenek megteremteni az esküvői fotózás hangulatát. A fényképeimen a világos, légies színvilág (light & airy stílus) dominál.

Szeretem megörökíteni a természetes, spontán reakciókat, az értékes pillanatokat, a vidám mosolyokat és az őszinte nevetéseket. Ha ezért arra van szükség, hogy lehasaljak a fűbe vagy felálljak egy asztalra, megteszem. 

Több ötletem is van arra, hogyan érjem el, hogy a fotózás minden pillanata kellemes legyen a számotokra, hogy az elkészült fényképekről visszaköszönjön a valódi személyiségetek. Az a célom, hogy évek múltán is pozitív élmények és sztorik jussanak eszetekbe az esküvői fotózásról.

Pontosan tudom, hogy milyen izgalmakat és érzéseket él át egy nő ebben az időszakban. 2022-ben épp egy esküvőn találkoztam azzal a férfival, aki ma már az életem társa. Aznap ő kapta el a harisnyakötőt. Az esküvő végén szóba elegyedtünk, másnap írt nekem, és egy évvel később megkérte a kezem.

Veronika_Gabor_20220902_182445-2 (2).jpg

Az említett harisnyakötő elkapásról készült fotóm :)

A munkám mellett:

  • A családom és a párom jelent számomra mindent

  • Imádom az állatokat, és a vicces, romantikus filmeket, illetve sorozatokat

  • A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem marketing szakon 2020-ban

  • Annyira szerettem az első munkahelyemet (egy biztonságtechnikai cégnél dolgoztam kereskedelmi asszisztensként), hogy ma is visszajárok, csak ma már fotósként

  • Évek óta rúdsportolok (régebben amatőr szinten versenyeztem is)

  • Szerencsésnek tartom magam, hogy azt tehetem, amit a legjobban szeretek, és amit korábban csak hobbinak tartottam, ma már a hivatásom.

Készen állsz arra, hogy egy olyan esküvői fotóst bízz meg, aki ugyanolyan izgalommal és lelkesedéssel várja a nagy napot, mint te?

bottom of page