top of page

Gyakran ismételt kérdések

 • Hogyan foglalhatok le egy fotózást?
  A szolgáltatások menüpontban találod a jelenleg elérhető fotócsomagokat, ott egy űrlap segítségével tudsz időpontot egyeztetni velem. Amennyiben más témájú fotókat szeretnél, illetve egyéb kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket. :) E-mail cím: info@niaphoto.hu Telefonszám: +36703868600
 • Hány képet kapok a fotózás után, a nyersekkel mi lesz?"
  A kidolgozott képek száma csomagonként változik, de a fotózás után mindig lehet több képet kérni, ha a csomagon felül több is tetszik. A képeket minden esetben vízjelezve küldöm át nektek és azok közül tujdátok kiválasztani, hogy melyikeket szeretnétek megkapni teljes méretben, kidolgozva/retusálva. Mivel a nyers képek sokszor köszönő viszonyban sincsenek a kész képekkel (főként műtermi képek esetén), ezért nyers képeket csakis a kiválasztás idejére, vízjelezve küldök el online tárhelyen.
 • Milyen formában kapom meg a képeket a fotózás után?
  A nyers képeket (vízjelezve) a fotózás után 1-2 napon belül egy online tárhelyen megkapod, ahol megtudod nézni őket és kiválasztani, hogy melyikeket szeretnéd kidolgozva megkapni. A kész képeket szintén egy online tárhelyen fogod megkapni, ahonnan 14 napod lesz a letöltésre. 14 nap lejárta után törlődni fognak a képek a tárhelyről.
 • Nem mentettem le a tárhelyről időben a képeket / elvesztek a fotóim, mit tegyek?"
  A képek 14 napig elérhetőek az online tárhelyen, utána törlődnek. Ha nem töltötted le őket, 5000 Ft ellenében tudom újra elküldeni neked a kész fotókat. A fotók archiválása költségekkel jár nekem is, nem tudom korlátlan számban ingyenesen tárolni őket. De ha a jövőben esetleg elvesznének a fotóid, jó eséllyel meglesznek nálam archiválva és a fentebb említett díj ellenében újra eltudom őket küldeni.
bottom of page