top of page

Tudnivalók a Lisztes Fotózásról

NIA_7949.jpg

Helyszín:
Terem 22 Stúdió
1222 Budapest, Háros utca 1-3.

A WAZE pontosan odavezet, ha beírjátok a stúdió nevét.
Ez egy régi gyártelep - egy autó helyet tud a stúdió biztosítani (az én kocsimon kívül) ami közvetlen a stúdió bejáratánál van. Ha ez már foglalt akkor a telepen keressetek szabad helyet, de figyeljétek, hova parkoltok, mert sok épületnél ki van táblázva, hogy tilos megállni.

 

0111.png
0222.png

Ha beértek a telepre, az első utcába forduljatok be BALRA, majd jobb oldalon lesz az épület, fel van festve a kapura, hogy T22.
Fel kell jönni az első elemeltre (ne ijedjetek meg,
nagyon elhagyatottnak néz ki a hely :D)
Az emeleten pedig szembe van egy nagy ajtó, ami nyitva lesz (a stúdió bejárata) és JOBBRA kell menni abban a teremben leszünk mi, de szerintem nyitva is hagyom az ajtót, hogy mindenki betaláljon :)
Egy hatalmas üres csarnok és mi a hátsó részében leszünk.

A pózokról:
Kérlek csakis olyan pózokat hozz, amiket valóban megtudsz csinálni és ki is tudsz tartani. Minden pózról 2-3 kép fog készülni, ennyiszer fogunk megdobni liszttel is.
Természetesen van olyan, amit nem lehet 10-15 mp-ig kitartani, de ha újra beletudsz menni, akkor nincs probléma. :)
A rúd a Lupit Pole pódiumos rúdja: 45 mm, a karika pedig egypontos és 95 cm-es.

Mit hozz magaddal?
Törölköző
Víz
Papucs
Ruha ajánlás: fehér, testszínű, fekete szett/body

A stúdióban nincs lehetőség zuhanyzásra, ezért kérlek úgy gyertek, hogy utána haza tudjatok menni kocsival lefürödni. A hajatok is lisztes lesz, erre készüljetek fel :)

Időbeosztás és kísérő:
Mindenki be lesz osztva a saját választott idejére és sajnos most szigorúan néznem is kell az órát, mert nagyon sokan jöttök, ezért így fért csak bele a napba.
Érkezni a pontosan megadott időben lehet csak és a stúdiót el kell hagyni a megadott ideig. Sajnos, azért van ilyen szigorú szabályokra szükség, mert a stúdió létszám alapján fog bérleti díjat kérni a nap végén és azt nézik, hogy egyszerre hányan tartózkodnak a stúdióban. Tehát nem mindegy, hogy 5-en vagy 9-en vagyunk bent, mert akkor arra az órára kétszer annyi pénzt fog kérni...
Sajnos ez ellen nem tudok mit tenni, ezért arra kérlek titeket, hogy csakis a megadott időintervallumban tartózkodjatok a stúdión belül. 
Ezen ok miatt kísérő sem tud feljönni veletek a stúdióba, arra kérném őket,
hogy a kocsiban várjatok meg titeket.
Nagyon köszönöm a megértést!
 

 

Bármi további kérdés van, keressetek nyugodtan:  +36703868600

bottom of page